• Encanto

  högt upp i bergen i Colombia finns en förtrollad plats kallad Encanto. Här, i ett magiskt hus, bor den extraordinära familjen Madrigal, där alla bär på fantastiska förmågor. Alla utom Mirabel .

  Köp 10 dagars passet och upplev hela vårt utbud idagSe våra priser
 • Sing 2

  Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men han har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City. Utan de rätta kontakterna måste Buster och hans artister ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment

  Köp 10 dagars passet och upplev hela vårt utbud idagSe våra priser
 • Onward

  Disney•Pixars FRAMÅT får de båda tonåriga alvbröderna Ian och Balder Kvickfot en oväntad möjlighet att tillbringa en dag till med sin bortgångna pappa. De ger sig ut på ett sagolikt uppdrag i Balders episka skåpbil Guinevere.

Vi lovar att ge alla barn

kanaler, filmer och serier i mängder!

Är det något som vi brinner för så är det att leverera all interaktiv underhållning till kidsen. Det är därför vi kallar vår sektion för Kidcorner och nedan finner du ett urval av vårat stora, massiva och eminenta film och serier bibliotek.

Requesta i vårat community

Som kund hos LYNXIPTV så vi valt att gå ett steg längre. Du får styra showen genom att önska dig dem serier, filmer och kanaler som barnen vill se och detta gör du direkt i vårat Community som du får joina när du bestämt dig för att bli kund hos oss. Det kallar vi TV, filmer och serier på dina villkor

Barnkanaler från 50 olika länder

Hos LYNXIPTV hittar du barnunderhållning för hela familjen  – se alla barnkanaler från Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Usa, England och övriga 45 länder. Mysiga serier för de minsta och häftiga äventyr för de äldre är bara ett urval av vårat eminenta utbud. Se dina barnfavoriter i din mobil, surfplatta eller maxa din tv upplevelse med en av våra  IPTV boxar.

Se alla Svenska Barnkanaler

Allt samlat i en enda tjänst

Se alla Bio Premiärer, klassiker och alla svenska barnfilmer och serier

Favoriter

Klassiker

Tecknat

Träffa Kalle Anka, musse pigg, Joakim von Anka och alla andra underbara karatärer

 • Få tillgång till över 20000 kanaler världen över

 • Requesta live events från hela Världen

 • Tusentals filmer

 • Tusentals serier

 • Ljudböcker

© Copyright - LYNXIPTV.NET
error: Content is protected !!